ETUSIVUMYYNNISSÄVUOKRALLAYRITYSYHTEYSTIEDOT

Yritys

 

Rakennusliike M Suominen Ky (RKLMSKY) on perheyritys jo toisessa polvessa. Pääsääntöisesti rakennamme rivitaloja Jyväskylän alueelle. Viime vuosina olemme rakentaneet myös pienkerrostaloja. Yritystoiminnassa pyrimme tekemään mahdollisimman paljon itse, näin pystymme takaamaan laadun parhaiten.

Vuosien saatossa on syntynyt myös pitkäaikaisia työsuhteita eri osa-alueilla, kuten maanrakennus-, katto-, LVI- ja sähkötöissä. On tärkeää tehdä pitkäaikaista yhteistyötä muiden ammattilaisten kanssa, näin saadaan paras mahdollinen lopputulos ja tyytyväinen asukas.   

Rakennusliike toimii pääurakoitsijana ja rakentaa kohteen alusta alkaen aina loppusiivoukseen asti. Tämänkin jälkeen olemme mukana auttamassa teknisissä tarpeissa ja noin vuoden kuluttua valmistumisesta tulemme kyselemään onko havaittu jotain joka meidän tulisi korjata tai muuta kysyttävää.
 
Tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa asunnon sisustukseen ja riippuen valmistumisasteesta myös jopa tilaratkaisujen muuttamiseen.
Palvelu on aina jokaiselle asiakkaalle räätälöity asiakkaan omien tarpeiden mukaan. Autamme mielellämme sisustamisessa ja erilaisten käytännön ratkaisujen tekemisessä. Vakiomateriaalit ja laitteet valitsemme siten, että ne ovat jo valmiiksi laadukkaat ja aikaa kestävät. 

Parasta palautetta olemme saaneet kun jo kerran meiltä asunnon ostaneet ovat tulleet rakenteilla olevan kohteen näyttöön ja haluavat edelleen meidän rakentaman uuden kodin. 

Kiitos kaikille mukana matkanneille ja matka senkuin jatkuu!