ETUSIVUMYYNNISSÄVUOKRALLAYRITYSYHTEYSTIEDOT

Yritys

 

Rakennusliike M Suominen Ky (RKLMSKY) on perheyritys jo toisessa polvessa. Pääsääntöisesti rakennamme rivitaloja Jyväskylän alueelle. Viime vuosina olemme rakentaneet myös pienkerrostaloja. Yritystoiminnassa pyrimme tekemään mahdollisimman paljon itse, näin pystymme takaamaan laadun parhaiten.

Vuosien saatossa on syntynyt myös pitkäaikaisia työsuhteita eri osa-alueilla, kuten maanrakennus-, katto-, LVI- ja sähkötöissä. On tärkeää tehdä pitkäaikaista yhteistyötä muiden ammattilaisten kanssa, näin saadaan hyvä lopputulos ja tyytyväinen asukas.   

Rastanie Oy on myös meidän perheen yritys, Rastanie Oy toimii enemmän taustalla ja se on perustetttu toimimaan yhdessä Rakennusliike M Suominen Ky:n kanssa. Käytännössä Rastanie Oy hankkii tontin ja perustaa asunto-osakeyhtiön. Rakennusliike toimii pääurakoitsijana ja rakentaa kohteen valmiiksi aina loppusiivoukseen saakka. Lopuksi Rastanie Oy toimii asuntojen myyjänä.
 
Tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa asunnon sisustukseen ja riippuen valmistumisasteesta myös jopa tilaratkaisujen muuttamiseen.
Palvelu on aina jokaiselle asiakkaalle räätälöity asiakkaan omien tarpeiden mukaan. Autamme mielellämme sisustamisessa ja erilaisten käytännön ratkaisujen tekemisessä. Materiaalit ja laitteet valitsemme siten, että ne ovat laadukkaat ja aikaa kestävät.