ETUSIVUMYYTÄVÄTVALMISTUNEETYRITYSYHTEYSTIEDOT

YRITYS

 

Rakennusliike Suominen Oy (RKLSOY) on perheyritys jo toisessa polvessa. Rakennamme pääsääntöisesti rivitaloja Jyväskylän alueelle, myös muutamia pienkerrostaloja mahtuu työluetteloon. Käytännössä pyrimme tekemään mahdollisimman paljon itse, näin pystymme takaamaan laadun parhaiten. Tiedämme mitä työmaalla tapahtuu ja mitä talot ovat syöneet.


Rakennusliike toimii pääurakoitsijana ja rakentaa kohteen alusta alkaen aina loppusiivoukseen asti. Tämänkin jälkeen olemme mukana auttamassa teknisissä tarpeissa ja noin vuoden kuluttua valmistumisesta onkin jo vuositarkastuksen aika. Vuositarkastuksessa käydään taloyhtiön tilanne yhdessä läpi ja tehdään mahdolliset esiin tulleet takuutyöt asiakkaan kanssa sovitun aikataulun mukaisesti.

 

Tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa asunnon sisustukseen ja riippuen valmistumisasteesta myös jopa tilaratkaisuihin. Palvelu on aina jokaiselle asiakkaalle räätälöity asiakkaan omien tarpeiden mukaan. Autamme mielellämme sisustamisessa ja erilaisten käytännön ratkaisujen tekemisessä. Vakiomateriaalit ja laitteet valitsemme siten, että ne ovat jo valmiiksi laadukkaat ja värimaailmaltaan aikaa kestävät. Näin asukas saa huoneistoa sisustamalla omannäköisen ja turvallisen kodin. 

 

Kiitos kaikille mukana matkanneille ja matka senkuin jatkuu! 
Valokuvissa Santtu ja Sanni "haalarihommissa" työelämään tutustumassa.